+36 20 326 59 11 info@csillagdental.hu

Időpontfoglalás

Kedves Páciensünk!

Kérjük pontosan töltse ki az alábbi űrlapot. Minden esetben várja meg munkatársunk visszaigazolását.

Mely napszak lenne Önnek megfelelő?

GDPR

MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG MUNKATÁRSUNK VISSZAIGAZOLÁSÁT!

Rendelőnk címe

Az időpontfoglalás (űrlap / telefon), majd a sikeres visszaigazolás után  várjuk Önt rendelőnkben.

Telefonos kapcsolat

Ha nem talál a kérdéseire választ hívjon fel minket telefonon.

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol található a rendelő?

Rendelőnk Budapesten a III. kerületben a Körös utca 98. alatt található.

Autóval, hogyan közelíthető meg?
  • Autóval a szentendrei HÉV aquincumi megállójánál a sínek átjárhatóak mindkét irányból a Szentendrei úton közlekedőknek. A Zsófia utca második keresztutcája a Rozália utca, mely 2 km hosszan fut a HÉV sínek mentén. Ennek egyenes folytatása a Körös utca. Az utca legvége felé, jobb kéz felől, fehér kerítés mögött található a rendelő.
  • Ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül a kapu előtt, az akácfák alatt. Mivel előjegyzés alapján dolgozunk, gyakorlatilag mindig van szabad hely az érkező pácienseknek. Zsákutca legvégén találnak meg bennünket, így nincs átmenő forgalom, a parkolás zavartalan. Amennyiben mégis nehézséget okoz a parkolás, a mellettünk lévő Valéria utcában a Tündérliget lakópark mentén mindig van hely a parkoló autóknak. Innen két perces séta a rendelő.
Gyalogosan, hogyan közelíthető meg?
  • Gyalogosan a szentendrei HÉV csillaghegyi megállójától, 7 perces könnyű séta a hegy felőli oldalon. A HÉV sínekkel párhuzamosan a belváros felé kell sétálni, majd az Olympus irodaépület mellett (Papírgyár utca) jobbra fordulva, majd balra a Valéria utcán kell tovább haladni újra párhuzamosan a sínekkel. Százharminc méter után bal kéz felől egy zsákutca tábla mutatja a Körös utcát. Itt bekanyarodva, a kis közön áthaladva balra az 5. ház a rendelő.  A 160-as busz Csillaghegy H. megállójától a Kázmér utcán végigsétálva a Valéria utcán 300 métert követően a Körös utca ugyanúgy bal kéz felől található.

Elérhetőségeink

Rendelőnk nyitvatartása

Kedd: 15:00 – 19:00
Szerda:
9:00 – 12:00 , 13:00 – 19:00
Csütörtök:
09:00 – 12:00, 15:00 – 19:00
Péntek: változó